- -
Universitat Politècnica de València

Campus d'Alcoi

 
Inici UPV Alcoi :: Perfils :: Premsa :: Notícies de la web

XIX Premis del Consell Social

Enrique Lores, l'ITQ, 13 estudiants i 6 docents, entre els 31 guardonats per la seua excel·lència acadèmica i emprenedora. Del Campus d'Alcoi han sigut premiats Rafael Antonio Balart Gimeno i Erica Mataix Domínguez.

[ 30/04/2020 ]
Rafael Balart, premi a l'excel·lència docent

El Consell Social de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha fet públics els guanyadors de la XIX edició dels seus premis, a través dels quals, un any més, i des de la seua creació en 2001, reconeix l'excel·lència acadèmica i emprenedora d'alumnat, docents i investigadors de la UPV; així com la implicació d'empreses i institucions amb l'entorn universitari.

En total, han sigut concedits 31 guardons, entre els quals destaquen el Premi a la Investigació, rebut per l'Institut de Tecnologia Química (ITQ) -centre mixt de la UPV i el Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC)-; el Premi Cooperació Universitat-Societat, en la categoria d'I+D+i, atorgat a l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a Emergències; i el Premi de la Càtedra Cultura Directiva i Empresarial (CDiE) al Millor Directiu, que ha recaigut en Enrique Lores, enginyer industrial per la UPV i CEO d'HP.

És un referent de talent i esforç per a les noves generacions, i la demostració que el talent UPV no té límits”, ha assenyalat Mónica Bragado, presidenta del Consell Social. “Enrique es va incorporar com a becari en HP i, tres dècades després, s'ha convertit en el president de la companyia”, ha recordat.


16.000 euros en premis

Entre els guardonats, es troben també 13 estudiants excel·lents (un per escola, que reben a més una dotació econòmica de 1.000 € per cap íntegrament finançada per la Fundació Caixa d'Enginyers), i Stratolloon, premiada com a Millor Projecte Càtedra CDiE (amb 3.000 € de dotació aportats per la pròpia Càtedra, impulsada pel Consell Social i l'Institut IDEES).

6 docents excel·lents, el Màster en Gestió de la Seguretat i Qualitat Alimentària, el Programa de Doctorat de Comunicació, l'Àrea de Sistemes d'Informació i Comunicacions, Dempeus, Jovesólides, el Fòrum d'Ocupació, i els professors Jaime Gómez (UPV) i Jordi Garcés (Universitat de València) completen la llista de distincions.


Reivindicació i optimisme

Per a Bragado, aquests guardons -el lliurament dels quals, inicialment previst per al 21 de maig, ha sigut ajornat per l'actual situació de crisi derivada de la pandèmia de COVID-19- “són el millor aparador per a reivindicar un major compromís amb l'excel·lència i reclamar una aposta ferma per una investigació basada en l'esforç i la responsabilitat”.

Mirant al futur, Bragado és optimista: “Comptem amb estudiants emprenedors i preparats, docents que ofereixen formació innovadora i cada vegada més, amb empreses compromeses amb la ciència i tecnologia. Sens dubte, la combinació perfecta per a una societat que reclama lideratge en sectors com la ciència, la tecnologia i la medicina, entre altres”.


Premis al Millor Estudiant

 • FACULTAT D'ADMINISTRACIÓ D'EMPRESES: Alberto López Victoria (Doble Grau en Administració i Direcció Empreses – Telecomunicacions).
 • ESCOLA TÈCNICA SUPERIOR D'ENGINYERIA AGRONÒMICA I DEL MEDI NATURAL: Vicent Agustí Ribas Costa (Grau en Enginyeria Forestal i del Medi Natural).
 • ESCOLA TÈCNICA SUPERIOR D'ARQUITECTURA: Irene López Moya (Grau en Fonaments de l'Arquitectura).
 • ESCOLA TÈCNICA SUPERIOR D'ENGINYERS DE CAMINS, CANALS I PORTS: Joaquín Pons Guitiérrez-Rave (Grau en Enginyeria Civil).
 • ESCOLA TÈCNICA SUPERIOR D'ENGINYERIA DEL DISSENY: Julio Moisés López Sánchez (Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica).
 • ESCOLA TÈCNICA SUPERIOR D'ENGINYERIA D'EDIFICACIÓ: Inmaculada Bosch Abad (Grau Arquitectura Tècnica).
 • ESCOLA TÈCNICA SUPERIOR D'ENGINYERIA GEODÈSICA, CARTOGRÀFICA I TOPOGRÀFICA: Victoria Alejandra Barbeta Fang (Grau en Enginyeria Geomàtica i Topografia).
 • ESCOLA TÈCNICA SUPERIOR D'ENGINYERIA INDUSTRIAL: Paula Sánchez López (Grau en Enginyeria Biomèdica).
 • ESCOLA TÈCNICA SUPERIOR D'ENGINYERIA INFORMÀTICA: Rafael Vicente Sánchez Romero (Grau en Enginyeria Informàtica).
 • ESCOLA TÈCNICA SUPERIOR D'ENGINYERIA DE TELECOMUNICACIÓ: Alba Vicente Olmo (Grau en Enginyeria de Tecnologies i Serveis de Telecomunicació).
 • FACULTAT DE BELLES ARTS: Juan Monzón Gasca (Grau en Conservació i Restauració Béns Culturals).
 • ESCOLA POLITÈCNICA SUPERIOR D'ALCOI: Erica Mataix Domínguez (Grau en Administració i Direcció d'Empreses).
 • ESCOLA POLITÈCNICA SUPERIOR DE GANDIA: Jair Daynor López Guitiérrez (Grau en Enginyeria Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge).


Premis a l'Excel·lència Docent

 • FEDERICO PEREA ROJAS MARCOS - Departament d'Estadística i Investigació Operativa Aplicades i Qualitat (Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses).
 • RAFAEL ANTONIO BALART GIMENO - Departament d'Enginyeria Mecànica i de Materials (Escola Politècnica Superior d'Alcoi).
 • MARÍA ÁNGELES CARABAL MONTAGUD - Departament de Conservació i Restauració de Béns Culturals (Facultat de Belles Arts).
 • RAÚL FRANCISCO OLTRA BADENES - Departament d'Organització d'Empreses (Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial).
 • MARCOS CARRERES TALENS - Departament de Màquines i Motors Tèrmics (Escola Tècnica Superior d'Enginyeria del Disseny).
 • MARGARITA CABRERA MÉNDEZ - Departament de Comunicació Audiovisual, Documentació i Història de l'Art (Escola Politècnica Superior de Gandia).
Més informacióComparteix aquesta notícia o connecta amb el Campus d'Alcoi de la UPV en mitjans socials

Bookmark and Share


Notícies destacades


Edifici Viaducte Edifici Viaducte
La UPV i l'Ajuntament d'Alcoi han rubricat la signatura del conveni d'autorització d'ocupació temporal.
Cinquè sexenni Cinquè sexenni
5 investigadors del Campus d'Alcoi de la UPV.
Els estudiants tornen al campus Els estudiants tornen al campus
Alumnes de segon, tercer i quart curs de graus i dobles graus.
CWTS Leiden Ranking CWTS Leiden Ranking
La UPV, politècnica espanyola amb major impacte científic.
ARWU 2020 ARWU 2020
El rànquing de Shanghái consolida a la UPV com a millor politècnica d'Espanya.
Excel·lència i vocació internacional Excel·lència i vocació internacional
La UPV, top 5 nacional i líder de la Comunitat en Horizon 2020.
El primer és LoPrimero El primer és LoPrimero
Eres alumne preuniversitari i vols estudiar el curs que ve al Campus d'Alcoi de la UPV?

EMAS (Obri nova finestra)