- -
Universitat Politècnica de València

Campus d'Alcoi

 
Inici UPV Alcoi :: Perfils :: Premsa :: Periòdic Campusviu

Periòdic Campusviu

Campusviu és un periòdic que conta amb con notícies destacadas i dades d'interés sobre el Campus d'Alcoi.

Per a la seua elaboració es compta amb la col·laboració i creativitat dels alumnes ja que aquests són partícips amb la seua col·laboració en les nostres xarxes socials a través del hashtag #campusviu, tant en Instagram com en Twitter.

Els exemplars gratuïts els pots arreplegar en diversos espais del Campus: recepció de l'edifici Georgina Blanes, cafeteria, biblioteca, hall de Ferrándiz i Carbonell, Delegació d'Alumnes i en la 4a planta de l'edifici Carbonell.Edicions

  • CAMPUSVIU Febrer 2020: Cinquè número amb informació sobre els concursos que es desenvolupen durant el mes de febrer al Campus : APPInventor, Robòtica Mòbil i First Lego League.
  • CAMPUSVIU Novembre 2019: Quart número amb informació sobretot el relacionat amb la Setmana de la Ciència 2019 que tindrà lloc al Campus durant aquest mes de novembre.
  • CAMPUSVIU Juny 2019: Tercer número amb els noms dels graduats i els missatges de comiat de l'equip directiu, entrevista al Rector Francisco Mora i un mapamundi amb els alumnes internacionals del Campus.
  • CAMPUSVIU Abril 2019: Segon número amb el Fòrum e2: Ocupació i emprenedoria en portada, destacant també la visita del Premi Nobel Jean-Pierre Sauvage i les Paelles 2019.
  • CAMPUSVIU Febrer 2019: El primer número compta amb notícies destacades com la First Lego League, la Setmana de la Ciència i els diferents concursos i presència en fires del Campus d'Alcoi.


Paratge dels Pous Clars d´Ontinyent
EPSA Band
Façana de l
Cursa de la Dona

EMAS (Obri nova finestra)