- -
Universitat Politècnica de València

campus d'Alcoi

 
Inici UPV Alcoi

Accessibilitat

La Universitat Politècnica de València s'adhereix als estandards d'accessibilitat definits pel Consorci World Wide Web (W3C), la comunitat internacional composta per organitzacions i públic en general que estableixen conjuntament les pautes generals que permeten a qualsevol persona (independentment de les seues capacitats) navegar, entendre, percebre i interactuar amb la web.


Amb aquest motiu, la UPV posa a la disposició de la comunitat universitaria diversos serveis orientats a millorar l'accessibilitat en les tasques quotidianes i, en particular, als sistemes informàtics. Els documents següents poden resultar d'utilitat per a la configuració accessible de llocs informàtics.


Si teniu un problema específic d'accessibilitat, podeu posar-vos en contacte amb la Fundació CEDAT, a través del telefon 96 387 70 36 o pel correu electrònic accesibl@upvnet.upv.es.


Els problemes associats directament amb la configuració dels equips informàtics s'atendran al Centre d'Atenció a l'Usuari (CAU) de l'ASIC, en el telefon 96 387 77 50 o a través del correu electrònic cau@asic.upv.es.


Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0

Linux Ubuntu


Mac OS


Windows XP


Windows 7


NavegadorsFesta de Bienvenida dels estudiants d
Festes de Moros i Cristians
Cremà de la Carabassa. Paelles 2016
Pràctiques amb la cèl·lula de fabricació flexible

EMAS (Obri nova finestra)